Web stranice za nogometne klubove


I sami smo nogometaši i znamo šta klubu treba. Stoga dobro znamo da klupska stranica mora biti jednostavna i svima vidljiva. Ne smije biti ni skupa, inače bi je napravio nećak od predsjednika, koji je u školi imao tečaj HTML-a.

Ali znamo i mogućnosti koje donose novi mediji – kako u vanjskoj prezentaciji kluba tako i u području online sponzorstva. I te mogućnosti se rijetko iscrpljuju.

Naša ambicija je promijeniti tu mogućnost – ponuditi klubovima resurse koji su im potrebni da se optimalno pojavljuju na internetu.

Stranice Klubportala nude niz ekskluzivnih reklamnih prostora i jednostavno upravljanje sponzorstvom - a time i potpuno nove mogućnosti oglašavanja.

Otkrijte web stranicu kao izvor prihoda. Novi mediji. Nove mogućnosti. U sponzorstvu se klubovi danas oslanjaju na iste mogućnosti kao prije 30 godina.
Najzanimljivija područja - odnosno ona na klupskim stranicama - u većini slučajeva niti se prodaju niti šalju glavnim sponzorima. Gotovo niti jedan klub ne ostvaruje značajan prihod od vlastite web stranice.

Ovo je kraj klubportal.com. Brojna integrirana sponzorstva i jednostavno upravljanje sponzorstvom otvaraju mnoge nove mogućnosti - kako za vaš klub tako i za vaše sponzore.


Profil tima i igrača. Osnove svake dobre klupske web stranice su detaljni profili momčadi i igrača s puno sjajnih značajki i statistika.

Klubportal

Možete odabrati dizajn - sve je dostupno u različitim kombinacijama boja, sve optimizirano za tražilice i mobilne uređaje.

Trenutne vijesti i izvješća o utakmicama mogu se jednostavno kreirati i dostaviti s raznim detaljima kao što su sastav, izvješće o utakmici, rezultati i tablice i sve to automatski. Nema više sati upisivanja rezultata i svega ostalog. Uštedite vrijeme i usredotočite se na druge sadržaje.

Web stranice se lako postavljaju i održavaju intuitivno - i naravno bez znanja programiranja.

Klubportal nudi asortiman visokokvalitetnih web stranica sa svime što srce jednog nogometaša želi:

Opsežni profili timova i igrača, vijesti i multimedijske igre, live ticker, integrirano upravljanje sponzorstvom i još mnogo toga - sve je jednostavno za održavanje. Već postoje brojni klubovi, od 3 lige do Županijske. Što je s vašim klubom?

Podijelite našu web stranicu! THX.