Klubportal Live Broadcast

Velika pozornica. Za sve.

Mobilna kamera K2M

Fiksna kamera K2

Automatizirani prijenos uživo

Kamere opremljene umjetnom inteligencijom automatski snimaju svaku utakmicu ili trening - isplativo i bez dodatnog osoblja. Staige i Klubportal omogućuje svakom klubu da se predstavi na velikoj digitalnoj pozornici. Različiti prijenosi omogućuju jednostavno korištenje sadržaja za prijenos uživo, poduku ili sigurnosne svrhe.

Plug and Play: Kamera se posebno lako postavlja. Igre se mogu stvoriti i objaviti intuitivno u roku od nekoliko sekundi. Neobavezne barijere plaćanja i oglasni prostor u streamu omogućuju klubovima dodatni prihod. Svi podaci sigurno su pohranjeni na europskim poslužiteljima, a Klubportal se marljivo pridržava aktualnih GDPR standarda.

Video prijenos za svakoga

Vaši događaji uživo na Klubportal web stranici ili Klubportal.tv

Navijači mogu uživo pratiti sve utakmice na video platformi Klubportal.tv – od pametnih telefona do televizora. Utakmice s audio komentarima, chatom i grafikom tijekom utakmice osigurava pravo iskustvo prijenosa uživo. Utakmice se može integrirati u bilo koje web mjesto tako da klubovi mogu izravno doći do svojih navijača.

SNIMANJE, STREAM, ANALIZA

Više od kamere

Automatski sustav K2 kamera trajno je instaliran, snima vaš klub po svim vremenskim uvjetima i prenosi vaše utakmice uživo na internetu. Samo jedna kamera donosi vam brojne mogućnosti za profesionalne sportske prijenose i šire. Napredni alati i softver za analizu podržavaju i vaše trenere.

K2 Plus: Alat za zaradu

Koristite svoju K2 kameru kako biste svojim sponzorima ponudili atraktivan oglasni prostor. Web bannere možete postaviti u live stream, kao i u reprizu ili u istaknute videozapise. Pomoću funkcije Paywall možete ostvariti dodatni prihod. Vaši navijači plaćaju mali doprinos, cijenu koji Klub može slobodno odabrati kako bi vaši navijači mogli gledati utakmice uživo.

Sa aplikacijom Coach analizirate svoje igre, još u poluvremenu.

Izborni alat i aplikacija Coach pomaže trenerima i igračima. Sa snimkom od 180° i korisnim alatima za crtanje možete analizirati svaku situaciju u igri i pripremiti se za sljedeću utakmicu. Priprema i praćenje utakmica ili u stvarnom vremenu, točno na poluvremenu - uz aplikaciju Coach izvlačite najbolje iz svojih igrača.

Pretvara amatere u profesionalce

Snimite svoje velike trenutke kako biste ih mogli podijeliti s obitelji, prijateljima i skautima. Sačuvajte vrhunce za svoju djecu ili unuke.
Predstavite svoj klub i sebe na suvremenoj digitalnoj pozornici.
Ostvarite nove izvore prihoda.
Koristite video analitiku u stvarnom vremenu.

Prijenos i analiza mladih momčadi, trening (kamp), prijateljske utakmice
novi ili poboljšani prihodi od streaminga i dodatne mogućnosti marketinga.

Coaching tool omogućuje video analizu uživo tijekom utakmice, poluvremena ili odmah nakon završnog zvižduka.

K2M

Mobilna kamera K2M - uvijek s vama, live streaming s bilo kojeg mjesta. Lagana kamera se brzo i jednostavno postavlja. Idealno za dvorane, gostujuće utakmice ili trening kampove. S baterijom i SIM karticom kameru možete koristiti i na mjestima bez napajanja i LAN veze.

K2

Automatski sustav K2 kamera trajno je instaliran, snima vaš klub po svim vremenskim uvjetima i prenosi vaše utakmice uživo na internetu. Samo jedna kamera donosi vam brojne mogućnosti za profesionalne sportske prijenose i šire. Napredni alati za analizu podržavaju vaše trenere.

Klubovi koji koriste naše kamere

Rukomet

Košarka